help with menu

Using AWM with Fusion.
huddles
Posts: 6
Joined: Fri Dec 01, 2006 11:40 pm

help with menu

Postby huddles » Mon Dec 04, 2006 11:26 pm

hello all,

I need some help.

I have purchased allwebmenu after some advice here - Thanks Chuck.

anyhow, I have created the menu, published into my NOF //user site/root folder, with the awmdata folder off the root. NOF has put my html page files into the /html folder.

I assure that it is ftp'ng to the same pages. The preview shows the component placeholder, but it does not show in either local publish or productiojn publish.

I have read the AWM help and it is still not working.

Thoughts?

User avatar
admin
Site Admin
Posts: 1303
Joined: Mon Oct 24, 2005 2:07 am
Location: Stuart, FL
Contact:

Re: help with menu

Postby admin » Tue Dec 05, 2006 12:19 am

hello all,

I need some help.

I have purchased allwebmenu after some advice here - Thanks Chuck.

anyhow, I have created the menu, published into my NOF //user site/root folder, with the awmdata folder off the root. NOF has put my html page files into the /html folder.

I assure that it is ftp'ng to the same pages. The preview shows the component placeholder, but it does not show in either local publish or productiojn publish.

I have read the AWM help and it is still not working.

Thoughts?
Have you gone to Publish View > Publish Menu > Publish Components and checked AllWebMenus Publish Support?

Admin Chuck

huddles
Posts: 6
Joined: Fri Dec 01, 2006 11:40 pm

thanks

Postby huddles » Tue Dec 05, 2006 2:04 am

by now it is obvious that this is not my full time gig.

thank you that was it, clicked in after reading the AWM NOF Component help.

I used NOF a very long time ago, and am now back creating a site for the wife.

not enough time in the day.

P


Return to “AllWebMenus from Likno”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron