I cant transfer NOF 11 site to server, im stuc

Support for Fusion 11
superhoops1888
Posts: 20
Joined: Fri Apr 11, 2008 5:15 pm

I cant transfer NOF 11 site to server, im stuc

Postby superhoops1888 » Wed Feb 12, 2014 7:56 am

Im running NOF 11 on windows 8.1 just upgraded the last time I upgraded it was fine a few months ago, is it a windows 8.1 issue?

I have NOF on my PC and laptop, so its not a computer issue... I have used my broadband connection and my in laws BB connection as well with the same problems so its not a BB issue

I have several websites and tried a brand new one as well going to two differ servers a paid one and my BB free webspace and the same issue appears...

this is the ISSUE, NOF 11 appears to work well changing updates etc, It locally publishes no problems
I then FTP publish and it generates the page no problem and then starts to open the FTP, as its transferring files it hangs/sticks on various low percentages (%)

then a pop up box at the end
"Error sending the file C:\Users\william\Documents\NetObjects Fusion 11.0\User Sites\bollox\Preview\index.html to the server
Could not create the directory 'html/' on the server
Could not create the directory 'assets/images/' on the server
Could not create the directory 'assets/images/autogen/' on the server
Could not create the directory 'assets/' on the server"

this is my site http://www.simplesites.pwp.blueyonder.co.uk/index.html

its driving me nuts as ive used NOF 11 for ages now with no problems... is it a windows 8.1 issue or something else ive done?



Edit / Delete Edit Post Quick reply to this message Reply Reply With Quote Reply With Quote Multi-Quote This Message

superhoops1888
Posts: 20
Joined: Fri Apr 11, 2008 5:15 pm

Re: I cant transfer NOF 11 site to server, im stuc

Postby superhoops1888 » Mon Feb 24, 2014 7:02 pm

it was my anti Virus AVG, whats the fix, change virus protection?

can you open a port or something in AVG?


Return to “Fusion 11”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron